![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Problem polega na tym , że dane z pola SELECT nie są przesyłane , wyskakuje taki błąd
KOD PROGRAMU:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo nie masz takiego name jak op1 $_POST['op1'] daj tam po prostu $_POST['choose'] a w
<option value="PHP">PHP</option> daj tak i wtedy nie potrzebne są te if Ten post edytował kadlub 4.05.2011, 11:05:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=17...mp;#entry860367
Identyczny problem.... dostałeś odpowiedź, dostałeś liczne wskazówki jak masz postępować a ty co? a ty nadal płaczesz nad tym samym banalnym problemem. Nic się nie uczysz. zamykam edit: po przejrzeniu ponownym kodu coś tam jednak wyniosłeś z poprzedniego tematu. otwieram
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linijki od 42 do 61 zastąp tym:
A linijki 13 - 17 tym: No i masz tutaj błędy rzeczowe. Ani html ani css nie są językami programowania. Ten post edytował sadistic_son 4.05.2011, 11:53:50 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki bardzo , a ty co nospor ... zawsze możesz mi nie odpisywać , albo nie czytać moich wątków , to jest forum , po to one jest
Ten post edytował dizek 4.05.2011, 12:01:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat , a ty co nospor ... zawsze możesz mi nie odpisywać , albo nie czytać moich wątków , to jest forum , po to one jest Moderator na forum jest od pilnowania porządku, zwracania uwagi na często popełniane błędy i wskazywania pewnych wątków by nie duplikować pewnych banalnych problemów. Moderator na forum też jest po to by wyłapywać wątki, w których użytkownik nie przykłada się do "nauki" i nie przyswaja sobie podawanych mu wcześniej porad W pierwszej chwili tak zakwalifikowałem Twój wątek ale szybko się poprawiłem i temat otworzyłem. Jeśli masz z tym jakiś problem zapraszam na PW albo na skargę do administratora. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:31 |