![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Szanowne Grono!
Szukałem mojego specyficznego problemu w Google, niestety nic nie znalazłem, tak więc rozwiążmy ten problem dla potomnych ![]() Jak przekierować podstronę ze starej domeny na nową? np: z www.lolada.pl/isa na www.lulok.pl/pil Druga sprawa: czy można tym samym sposobem przekierować z podstrony starej domeny na nową domenę główną? I ostatnia sprawa ![]() czy można kilka takich zasad wpisać w htaccess? nikt? Ten post edytował Canducus 3.05.2011, 18:32:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CODE RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.stara-domena.pl RewriteRule ^(.*)$ http://www.nowa-domena.pl/$1 [R=301,L] Da się wszystko... zerknij tu Ten post edytował ixpack 4.05.2011, 15:55:40 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm sam nie wiem Panowie, żadne z tych rozwiązań nie działa.
Na szczęście chodziło o stronę opartą na Wordpressie, ściągnąłem wtyczkę "Redirection" i wszystko śmiga, przekierowuje w PHP bodajże, bo w htaccess bez zmian. W każdym bądź razie dzięki za chęci ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:37 |