![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2009 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zainstalowałam wampserver i nie moge sie połączyć z localhost ani z phpmyadmin. Moja przegladarka chrome wyswletla mi: This link appears to be broken i probuje mnie przekierowac na lokalhost.com. Czy ma ktos jakis pomysl jak to naprawic albo skonfigurować? Z gory dzieki ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
A uruchomiłeś go? Czy tylko zainstalowałeś?
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2009 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
..no zainstalowałam a potem uruchomiłam jako administrator...
..sprawdzalam w httpd.conf documentroot i jest ok.. co jeszcze mogę zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat co jeszcze mogę zrobic? Sprawdzić, czy nic nie blokuje portu 80, np IIS lub Skype.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje ci bardzo
![]() jaaaaa tyle się nagłowiłam i tyle nerwow straciłam a tu tylko skypa trzeba było usunąć.. jeszcze raz dzieki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
W ustawieniach Skype możesz wybrać, by nie korzystał z portu 80.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
..no to jeszcze lepiej, dzieki
![]() jak bede miec jeszcze jakis problem to sie zwroce do Ciebie heh ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 00:31 |