![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 6 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem z obrazkami/ikonkami. Otóż chcę, aby obrazek "normalny" był skali szarości, a po najechaniu - kolorowy (jak w oryginale .png) BEZ konieczności robienia dwóch ikonek... Nie chodzi też o opacity. Więc jak zrobić taki skrypt JS/CSS, aby:
Szukałem w google, nic nie znalazłem. Ten post edytował zavada 3.05.2011, 09:13:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie coś to jedynie na canvasie dasz radę zrobić.
Gdzieś ostatnio widziałem taki skrypt z animowanym przejściem z wersji grayscale do color i na odwrót ale linka niestety nie podam. -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 6 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym ze to musi być img
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz to zrobić za pomocą biblioteki gd w php i krótkiego skryptu js który będzie służył do podmianki
nie będziesz musiał tworzyć osobnych ikonek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 08:24 |