![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Nowy Targ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuje platnego/darmowego dodatku do SquirrelMail'a ktory: - pozwoli mi zmieniac haslo z poziomu zalogowanego uzytkownika oraz autorespondera jak ktos zna cos takiego/jest w stanie napisac to prosze o kontakt miki@ezakopane.pl gg: 2966620 pozdr. miki |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo Hydepark, labo Praca oferowana...
Ty się ten skrypt nie nadaje... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Bakuś: problem z e SquirreMail, czyli ze skryptem. Nie mieszaj
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: dobrze "Skanerku"
![]() A co do tematu... mógłbyś podać do jakiego konkretnie serwera to potrzebujesz, bo nie wszystkie dają taką możliwość, a poza tym wydaje mi się, ż skrypt powinien działać na tej zamej maszynie co serwer poczty, ponieważ większość mi znanych serwerów daje możliwość zmiany tego typu informacji tylko przez linię komend... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Nowy Targ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem tak,
zmuszony bylem do zamiany OpenWebmaila na wiewiorke.. niestety okazalo sie, ze brakuje jej tych opcji jakie byly w OW. Dlatego pytam o jakis dodatek, nakladke, plugin wathever.... cos co da uzytkownikowi mozliwosc zmiany hasla oraz ustawienia sobie autorespondera. Jak ktos zna jakies rozwiazanie to dziekuje z gory pozdr. m. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:27 |