![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem skorzystać z klasy FPDF do generowania w PDF, niby wszystko ładnie działa w Firefox 4.0 (pdf ładuje się okienku) i w IE 9.0 (uruchamia Acrobat Readera z dokumentem), natomiast w Chrome 11 widzę jedynie szare tło, a na dole po lewej stronie jest kułeczko i jest napisane "wczytywanie", ale dokument się nie pojawia, natomiast w Operze 11 wygląda jakby przeglądarka się zapętlało (pasek przy adresie dochodzi do 97%, spada do 52%, wraca z powrotem do 97% i tak w kółko). Znajomy sprawdzał u siebie w chromie i także mu nie działa. Użyłem taki kod:
Zmienne $name, $autor oraz $source pobierane są z bazy mysql. Klasę FPDF mam w najnowszej wersji ponieważ dzisiaj dopiero ściągnąłem ją ze strony autora. Ktoś wie czemu jest takie zachowanie? Z góry wielkie dzięki za pomoc Ten post edytował Maq2007 2.05.2011, 15:33:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 11 Dołączył: 27.10.2010 Skąd: Kutno/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysłałeś headery z informacją, że przesyłasz plik pdf? Spróbuj wysłać header który wymusi zapisanie pliku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:54 |