![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Do tej pory w php korzystalem tylko i wylacznie z baz opartych na mySQLu. Jednak doszlo do tego, ze musze wyciagnac pewne dane z bazy MS Accessa. Postanowilem skorzystac z biblioteki ADODB i ODBC. Myslalem ze bedzie latwo i bezbolesnie. Jednak niestety, jak zawsze musza sie pojawic jakiejs problemy ![]() ![]() Pozdrawiam -------------------- Masters Tuning
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jednorazowa konwersja całej bazy z win na iso? Co prawda nie bradzo wiem wiem jak i czy w ogóle jest to możliwe, ale taki pomysła przyszedł mi do głowy.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie , ja tez nie wiem jak
![]() ![]() -------------------- Masters Tuning
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na poczatek zobacz zrodlo strony i sprawdz czy sa tam te literki bo moze przegladarka ich tylko nie wyswietla, jesli sa to sprobuj konwertowac w locie
-------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:06 |