![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest sposób dowiedzieć się jaka funkcja wykonała daną funkcję?
Przykład:
Aktualnie w miejscu 'nazwa funkcji' ręcznie wpisuję jej nazwę, jednak chciałbym jakieś wygodniejsze rozwiązanie, a mianowicie automatyczne pobieranie nazwy funkcji (w funkcji wywołującej lub odbierającej - nie ma to dla mnie znaczenia której) Przejrzałem całą książkę (http://helion.pl/ksiazki/php-programowanie-wydanie-iii-leon-atkinson-zeev-suraski,phpro3.htm [taki manual off-line i to w PL]) i nie znalazłem odpowiedzi. Z góry dzięki za pomoc. P.S. dodam, że nie działa mi __FUNCTION__ , jednak możliwe, że to wina serwera Ten post edytował foxbond 2.05.2011, 11:40:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie spróbowałem 'na brudno', wszystko działa.
Dzięki za pomoc, chyba ściągnę sobie aktualny (ang) manual ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz powiedzieć co chcesz w ogóle zrobić? Bo strzelam, że zrypałeś coś już w samych założeniach - nie powinno tworzyć się takich potworków.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 17:41 |