![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie, jak mam stronę która wyświetla treść w zależności od zmiennej $_GET['p'] czyli np.
index.php?p=forum_php i wszystkie linki mam w takiej postaci i czy da się zrobić tak aby one automatycznie zamieniły się na np. /forum_php.html ? co mam wpisać w .htaccess bo samo RewriteRule ^([^-]+).html$ index.php?p=$1 [L] nie wystarcza ![]() -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 13 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod RewriteEngine On
RewriteBase /katalog/z/index_php/ RewriteRule ^([^-]+).html$ index.php?p=$1 [L] -------------------- while ( !die() ) code();
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę źle się chyba wyraziłem
![]() Proszę o jakąś podpowiedź -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 3 Dołączył: 26.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hahaha.
Chcesz parsować plik .php za pomocą .htaccess? Nie ma opcji. jezeli to jakis maly pliczek (projekt) to mozesz uzyc ob_start() i ob_get_contents() i zamienic preg_replace np. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:25 |