![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Mam problem z pionowym wyświetlaniem tekstu - najlepsze co znalazłem, to: [xml:1:0e0e75e7bd] <style> <!-- .verticaltext { writing-mode: tb-rl; filter: flipV; } --> </style> [/xml:1:0e0e75e7bd] Ale chciałbym, jakby to powiedzieć, żeby spód literek był po drugiej stronie. Czyli obrócić ten napis o 180 stopni. Domyślam się że to będzie operowanie flipV i flipH (w oryginalnej wersji po flipV było jeszcze filpH - ale nic się nie zmieniło po usunięciu tego) ale wypróbowałem wszystkie kombinacje tej pary i nic się nie zmieniało. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To już było na forum:
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=16976 -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem - stąd pochodzi kod który wkleiłem - ale moje pytanie to: jak odwrócić taki tekst o 180 stopni...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:06 |