![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Skąd: ta pewność? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak poprawnie zatytułować temat do tego typu pytania.
Wyświetlam listę artykułów z bazy danych ich tytuły, autora i datę. Każdy z tytułów tematu zrobiłem "linkiem, odnośnikiem, jak kto woli". Po kliknięciu takiego "linka" ma być wykonywany skrypt np: pełnego wyświetlenia artykułu. Moje pytanie nie dotyczy, jak wyświetlić artykuły i tym podobne zagadnienia, moje pytanie nie dotyczy jak przekazać zmienną artykułu do "linka". Moje pytanie brzmi czy Ja jestem głupi czy PHP robi z ludzi wariatów... a tak na poważnie, to dręczy mnie ten problem już kilka dni: Działa, to mniej więcej na zasadzie SWITCH chociaż nie wiem czy można przekazywać zmienne do SWITCHA. "<a href='index.php?sid=ustawienia&id=".$echo->id.">".$echo->user."</a>" Tak mniej więcej wygląda link gdzie $echo->id to id odpowiedniego artykułu po którym skrypt rozpoznaje, który artykuł ma wyświetlić... @edit: coś w tym stylu ale nie wiem czy, to jeszcze aktualne rozwiązanie: pytanie na waszym forum Ten post edytował Bellum 29.04.2011, 14:49:35 -------------------- C++ mie pokonało ale z PHP walczę jak mogę!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 18 Dołączył: 15.04.2009 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej pokaż cały swój kod
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:14 |