![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób mogę odczytać plik cookie utworzony przez libCURL i zapisać sobie go w zmiennej w PHP ? Mam kod :
i wiem że plik jest zapisywany pod daną nazwą chyba, lecz wszelkie próby odczytu kończą się niepowodzeniem, oraz tego pliku nigdzie nie ma ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień nazwę cookie na dirname(__FILE__). '/testcookie.txt' i plik z cookie powinien się zapisać w tym samym katalogu co skrypt php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok działa, dziękuję
![]() Pytanie jeszcze tylko, czy będzie to działać również na serwerze na UNIX'ie ? Bo skrypt testuje na webserv z windowsa i już miałem kiedyś podobne problemy ze ścieżkami i nie działającymi przez to kodami. EDIT: Żeby nie zakładać nowego tematu, czy orientujecie się może w jaki sposób odczytać wartości z tego pliku ? Czy są jakieś gotowe "ładne" funkcje czy też trzeba całość parsować etc ? Ten post edytował winuser 29.04.2011, 12:29:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinien działać
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:10 |