![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż znów mam problem podobny do tego co ostatnio a więc pisze sobie moduł dla webspell cms noo i nie chce mi działać " Edytuj " w pa nie wiem czemu ;/ o to kod poniżej gdzie mam błąd ?
Kod <?php
if(!ispageadmin($userID) OR mb_substr(basename($_SERVER['REQUEST_URI']),0,15) != "admincenter.php") die($_language->module['access_denied']); $zapytanie=safe_query("SELECT `id`, `druzyna`, `mecze`, `punkty` FROM `tp2_tabela` ORDER by `punkty` DESC"); if(mysql_num_rows($zapytanie)) { $i=0; while($dn=mysql_fetch_array($zapytanie)) { $id=$dn['id']; $druzyna=$dn['druzyna']; $punkty=$dn['punkty']; $mecze=$dn['mecze']; $i++; } } echo ' <table> <tr><h1>Tabela Wynikow</h1></tr> <tr> <td width="50"><b>.</b></td> <td width="300"><b>Druzyny</b></td> <td width="100"><b>Mecze</b></td> <td width="100"><b>Punkty</b></td> <td width="200"><b>Akcje</b></td> </tr> <tr><br /></tr> <tr> <td width="50">'.$i.'</td> <td width="300">'.$druzyna.'</td> <td width="100">'.$mecze.' </td> <td width="100">'.$punkty.'</td> <td width="200"><a href="admincenter.php?site=tabela&akcja=edytuj&id='.$id.'">Edytuj</a></td> </tr> </table> '; // Edytowanie Danych if($akcja == 'edytuj') { $id = $_GET['id']; $id = addslashes($id); $id = strip_tags($id); $druzyna = $_POST['druzyna']; $punkty = $_POST['punkty']; $mecze = $_POST['mecze']; $zapytanie=safe_query("SELECT `id`, `druzyna`, `mecze`, `punkty` FROM `tp2_tabela` WHERE `id`='".$id."'"); while($dn=mysql_fetch_array($zapytanie)) { $id=$dn['id']; $druzyna=$dn['druzyna']; $punkty=$dn['punkty']; $mecze=$dn['mecze']; $i++; } echo ' <form method="post" action="admincenter.php?site=tabela&akcja=edytuj&id='.$id.'"> <table> <tr><h1>Tabela Wynikow - Edytuj</h1></tr> <tr> <td width="300"><b>Druzyny</b></td> <td width="100"><b>Mecze</b></td> <td width="100"><b>Punkty</b></td> </tr> <tr><br /></tr> <tr> <td width="300"><input type="text" name="druzyna" size="81" value="'.$druzyna.'"></td> <td width="100"><input type="text" name="mecze" size="81" value="'.$mecze.'"></td></td> <td width="100"><input type="text" name="punkty" size="81" value="'.$punkty.'"></td></td> </tr> <tr> <input type="submit" name="save" value="Edytuj Dane" /> </tr> </table> </form> '; $id = $_POST['id']; $zapytanie=safe_query("UPDATE `tp2_tabela` SET `druzyna`='".$druzyna."', `punkty`='".$punkty."', `mecze`='".$mecze."' WHERE `id`='".$id."'"); if(!$zapytanie) { echo 'Wystąpił problem z zapisaniem zmian<br />'; die(); } else { echo 'Druzyna została zaktualizowana<br />'; } } ?> Ten post edytował mrk9109 27.04.2011, 20:56:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:23 |