![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Walczę z efektem wyświetlania obrazka. Działa on gdy najadę na obrazek to on w chmurce powiększony się wyświetla. Chciałbym następujący efekt uzyskać: ![]() Źródło http://www.kinolive.pl Patrzałem w kodzie źródłowym tej strony i znalazłem następujące JS: cookie.js flash.js flowplayer-3.1.4.min.js json.js prototype.js tooltip.js Który JS odpowiada za tą Chmurkę powiększenia ? Próbowałem takich cudów z każdym JS z tamtej strony dawałem w kod
I nic mi nie wychodzi. Przepraszam jeśli napisałem nie w tym dziale. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 2 Dołączył: 25.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj w google Highslide
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ładne są efekty ale taki jaki ja bym chciał to go nie ma, tylko na klikany obrazek jest. Chciałbym tak że jak najadę kursorem myszki to on się powiększa jak na tej stronie w/w. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 2 Dołączył: 25.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak to wystarczy prosta modyfikacja w kodzie. zamiast onclick dać onmouseover
|
|
|
![]()
|
|
Witam Ponownie
![]() Skrypcik śmiga aż miło. Pobrałem paczuszkę i skusiłem się na no-outline.html Drogi @Budzan jesteś Wielki ![]() Tylko moje pytanko brzmi takie: Czy da radę uzyskać efekt taki jak najadę na obrazek czyli jak wyżej Pan napisał , z tym onmouseover i obrazek się powiększa w "Ramce obok" gdy zjadę z obrazka pierwotnego czyli miniaturki to "Powiększenie znika" ? Kod mam następujący:
Pozdrawiam ![]() Ten post edytował Adam11 29.04.2011, 14:50:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 21:47 |