![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
od jakiegoś czasu tworzę stronę i właśnie miałem uruchomić newsletter. Wszystko jest w porządku, gdy się zapisuję: przychodzi do mnie link aktywacyjny, ale jak na niego klikam to pojawia się nieznany mi błąd. Proszę o pomoc, to dla mnie bardzo ważne. Oto kod z pliku potwierdz.php - tam chyba pojawia się błąd: Kod mysql_connect ('localhost','smuklasylwetka', '5maj1982'); mysql_select_db('smuklasylwetka'); $query = "UPDATE newsletter SET potwierdzony = 't' WHERE adres = '".$_GET['adres']."' and token = '".$_GET['token']."'"; $res = mysql_query($query); if (mysql_affected_rows($sql)==1) { echo "Dziekuje, Twój e-mail zostal potwierdzony. Bedziesz teraz otrzymywc najistotniejsze informacje pochodzace z serwisu www.smuklasylwetka.com.pl"; } else { echo "Blad - adres nie istnieje lub zostal ju¿ potwierdzony"; } Proszę o pomoc kogoś życzliwego, to dla mnie naprawdę ważne. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ale jak na niego klikam to pojawia się nieznany mi błąd Jest tak nieznany że go nawet podać nie mogłeś?Zastosuj się proszę do podanych tu porad: Temat: Jak poprawnie zada pytanie a zobaczysz być może parę dodatkowych błędów, które pomogę Tobie/nam w rozwiązaniu tego problemu. Do kodu php uzywa się bbcode PHP! przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ten błąd pojawia się, gdy klikam na adres aktywacji. Link nie chce mnie przenieść na stronę www, ale pojawia się błąd w google Oops! This link appears to be broken.
Suggestions: Search on Google: smuk la sylwetka pl newsletter pot weird z pojawia się niestety tylko coś takiego i nie jestem w tanie tego zidentyfikować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To może pokaż jak wygląda link bo link może zwaliłeś
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Oto ten link:
http://www.smuklasylwetka.com.pl/newslette...fd4c84467b5f9d9 Próbowałem wszystkiego, ale nie mam pojęcia, co jest nie tak. Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To bardzo nieznany błąd...
Twój plik potwierdz.php nie znajduje się w katalogu newsletter albo w ogóle nie ma katalogu newsletter... |
|
|
![]()
|
|
Cytat The request /newsletter/potwierdz.php was not found on this server. NIe wiem jakim sposobem ty miałeś inny błąd.matino napisał co i jak -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję bardzo, już wszystko działa.
Mam jeszcze pytanie - gdyby ktoś był uprzejmy mi pomóc. Mój newsletter (formularz) umieściłem w nowym oknie, któremu nadałem wymiar i chciałbym, aby tekst z poniższego kodu (Dziekuje, Twój e-mail zostal potwierdzony. Bedziesz teraz otrzymywac najistotniejsze informacje pochodzace z serwisu www.smuklasylwetka.com.pl oraz Blad - adres nie istnieje lub zostal juz potwierdzony ) również ukazywał się w nowym oknie o takich samych rozmiarach i przekierował mnie od razu na stronę www. Proszę o pomoc w tej kwestii. Oto kod
Bardzo proszę jeszcze o tę drobna pomoc. Mam jeszcze pytanie, jak stworzyć graficzny newsletter z formatowaniem i grafiką? Ten post edytował neneth 27.04.2011, 12:31:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:46 |