![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Poczatkujacy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cześć,
Jestem początkujący w tym temacie więc wybaczcie naiwne może pytanie... Pokręciłem coś z plikiem index.php mojej strony. Zamiast niej wyświetla się komunita o błędzie składni: "Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/supergan/public_html/index.php on line 4" Gdy zaglądam w kod pliku widzę tam: 1. <?php 2. session_start(); 3. ob_start(); 4. include = new MessageWithStyle; 5. $myHtml = new HTML; 6. $formenu = "<script src=\"js/toplip.js\" type=\"text/javascript\"></script>\n"; Czy coś jest nie tak? Co może być źle w tej linii? Zaznaczam, że nie edytowałem jej przed awarią strony - jedyne co zrobiłem, to otworzylem plik w notatniku i niechcący wysłałem na serwer. Z góry dzięki! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: include
a: $include ps: dziwna nazwa na nazwanie obiektu ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:29 |