![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam kod php w którym chcę umieścić okienko pop-up. Ale kiedy próbuje umieścić kod wywalający okienko w echo to nic z tego..
Kod okienka pop-up: A tutaj kod w którym ma znaleźć się kod podany wyżej: ( Kod javascipt ma się znajdować w echo )
Może to banalny problem ale nie dla mnie ![]() Starałem się umieścić kod html oddzielając kod znacznikami php ale to też nie dało dobrego efektu. Dziękuje i czekam na odpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie możesz wyskoczyć z phpa?
albo:
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc. Już działa - dzięki Tobie. Dostałeś pomógł.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oznacz sobie podwójne apostrofy przez slashe i zadziała:
Albo użyj pojedyńczych apostrofów.
Jaka jest różnica? Php parsuje stringi w "" natomiast w '' Już nie Manual Ten post edytował mlawnik 26.04.2011, 11:41:12 -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heredoc używam, ale nowdoc nie znałem...
Ale to było pierwsze co mi przyszło do głowy. ![]() BTW Jak się uczyłem php (chociaż teraz też się uczę ![]() Ale potem znalazłem takie sprytne narzędzia jak phpformatter, które przy okazji sprawdzają poprawność kodu. -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 00:08 |