![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Mam dość nietypowy problem. Wywala mi błąd:
Ten plik jest na serwerze.. nie zrobiłem literówki, ma nadany chmod 777. W czym może tkwić problem? Daje zawartość show_home: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik może i jest ale ty mogłeś podać do niego złą ścieżkę
wejdź we właściwości tego pliku skopiuj ścieżkę i wklej do include i się okaże |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj na początku skryptu:
powinno działać, a jak nie, to podaj pełną ścieżkę do skryptu i upewnij się czy skrypt z tym kodem, który podałeś na pewno znajduje się folder wyżej od skryptu home.php -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwoi mi się w oczach czy tam są 3 kropki zamiast dwóch?
-------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Bags_Bunny, nie, z twoim wzrokiem wszystko dobrze.
BTW Ciekawe do czego służą? ![]() -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:22 |