![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 2 Dołączył: 25.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich na forum, to mój 1 post.
Przeszukałem już google, forum też, ale nie znalazłem rozwiązania, dlatego postanowiłem założyć nowy temat. a zatem problem ma się tak: Skorzystałem z prostego skryptu do logowania, wszystko działało, zacząłem budować kolejne działy, jednak dzisiaj ni z gruchy ni z pietruchy coś się zepsuło (w między czasie nie robiłem żadnych zmian) chodzi o to, że mogę zalogować się do panelu który stworzyłem, ale po przejściu w dowolny kolejny dział wywala mnie i ponownie każe mi się logować. w czym może być problem? zaznaczam że wszystko było ok. sprawdziłem na kilku przeglądarkach i kazałem sprawdzić kilku znajomym - u każdego problem się powtarza. POMOCY! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A użyłeś sesji
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 2 Dołączył: 25.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
owszem, skrypt jedzie na sesjach
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jaki to ma związek z obiektówką? Zaden. Przenosze.
Temat: Jak poprawnie zadac pytanie Zapoznaj się z tym tematem, włącz wyświetlanie wszystkich błędów -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha. A może jakiś kod byś zapodał bo bez kodu nic nie zdziałam.
|
|
|
![]()
|
|
dzieki za uwagę odnośnie działu - przepraszam, faktycznie, pomyliło mi się.
Kodu nie chciałem wklejać bo ma 130 linii ponad, no ale już sam uporałem się z problemem - wystarczyła zmiana kodowania pliku na utf-8 bez BOM. teraz działa bardzo ładnie. Wielkie dzięki za zainteresowanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:48 |