![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam następujący problem. Przez formularz wysyłam zdjęcie na serwer i dodatkowo nazwę zapisuje w bazie danych. Zapisuje się prawidłowo w BD i na dysku. Ale teraz gdy chce odczytać obrazek to wyświetla mi się jedynie obramowanie czarne, krzyżyk i teks zastępczy. Po otworzeniu źródła strony mam to . Czyli wszystko dobrze (chyba). W template mam coś takiego . Możecie mi podpowiedzieć albo powiedzieć gdzie tutaj mam błąd/ Z góry Dziękuje. A jeszcze jedno, gdy chce ściągnąć pliki graficzne przez przeglądarkę to potem nie mogę ich otworzyć ponieważ jest napisane, że plik uszkozony Już wszystko działa. Przepraszam za pytanie. Ten post edytował muwie 25.04.2011, 00:04:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyglada ok
moze spróbuj wykorzystać helpera do wyswietlania zdjęć : <?php echo image_tag('/uploads/fasfasfasfa.jpg',array(alt=>'fafsfsaf')); ?> i zobacz też czy na prod'zie ci wczytuje zdjęcia. -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym sprawdził czy plik faktycznie istnieje w katalogu /uploads/jobs/ czy przypadkiem nie w samym /uploads/.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za pomoc, lecz chyba nie zauważyliście mojego edita. Pomogło dopiero jak zrobiłem wirtualnego hosta. Wiedziałem, że bez niego nie wyświetla się ostylowanie i grafiki, ale nie posądzałem, że też z katalogu uploads
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:24 |