![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzien dobry. zdrowych wesolych swiat zycze
![]() panowie mam taki problem... moje pierwsze forum phpbb warez24.c0.pl zainstalowalem automoda 1.0.0.1, mam go w PA, zainstalowalem tez przez niego mody: ![]() wyczyscilem pamiec podreczna, odswiezylem skiny, motywy i ikony wyczyscilem pamiec cache przegladarki usunalem ciasteczka forum i nie wiem co jeszcze mam zrobic by widziec te moby na mojej stronie.... uzywam stylu prosilver czy kazdy z tych modów ma gdzies jakies okienko konfiguracji? najbardziej zalezy mi na modzie który umozliwia podziekowania ![]() nidy w zezwoleniach grup mozna zaznaczzyc zeby urzytkownicy mogli dziekowac za posty, zaznaczam to ale na forum przy zadnym z postow nie widac zadnej ikonki.... ![]() z tego co widzialem to mod Ban users by x warnings domyslnie ustawiony jest 3 ostrzezenia = ban urzytkownik natalia dostal ode mnie 4 ostrzezenia i nie zostal automatycznie zbanowany... czy musze to gdzie potwierdzic? czy moze musze gdzies aktywowac tego moda? Latest Topic Title nie wyswietla sie ostatni post w tabeli Ten post edytował adimanwit 24.04.2011, 13:14:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 5 Dołączył: 4.08.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
takie pytania zadasz na forum phpbb a nie tu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:59 |