![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam funkcje, za pomoca której klikając np w prycisk wyskakuje mi okienko, do którego wysyłany jest formularz. Chciałbym to przerobić, aby wyskakujące okienko było zrobione w Lightboxie (FANCY BOX) Kod <input onClick="submitIt(this.form,'PLIIK.php');" type="buton"> function submitIt(f, nazwa_pliku){ ok=window.open('','okno','scrollbars=yes, status=no, toolbar=no, location=yes, directories=no, resizable=yes, width=950, height=500, left=50, top=50'); f.target='okno'; f.action=nazwa_pliku; f.submit(); ok.focus(); } Mojego lightboxa wywłuje w taki sposób: Kod $("a[rel=popup_iframe]").fancybox({ 'width' : 1030, 'height' : '75%', 'autoScale' : false, 'transitionIn' : 'none', 'transitionOut' : 'none', 'type' : 'iframe', 'enableEscapeButton': 'true', }); Nie wiem, jak to połączyć, jak przesłać formularz do okienka wyskakującego a pomocą FancyBOX Będe wdzięczny a wszelkie wypowiedzi. Ten post edytował kukix 24.04.2011, 00:36:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Co to znaczy "przesłać formularz do okienka" ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to, że mam formularz:
Kod <form> <Input type="text" ... > <Input type="text" ... > <Input type="text" ... > ... </form> Chciałebym, żeby dane z tego formularza przesłać do pliku php, który wyskocyz jako okienko w tym skrypcie FancyBOX |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:55 |