![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chciałem zakładać kolejnego już często przerabianego tematu ale to już moja desperacja gdzie chyba wszystkie kombinacje przerobiłem.
Mam skrypt phpmailer do wysyłania poczty i zawarłem w nim potrzebne funkcje do polskich liter:
Mam w poczcie ustawione "Wyświetlanie wiadomości" w kodowaniu UTF-8 w Notepad ++ gdzie piszę php również mam ustawione UTF-8, więc już nie wiem gdzie mam jeszcze ustawić te kodowanie aby w mailu były polskie znaki. Proszę o wyrozumiałość. Dziękuję Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może charset na "iso-8859-2"?Tak czy siak mail to jest html , więc szukaj bardziej w strone html'a.. prędzej coś znajdziesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed skryptem wysyłania funkcji mail, posiadam właśnie kodowanie w kodzie html UTF-8 Cytat Może charset na "iso-8859-2"? Zmiana na inne kodowanie też nie pomogło, normlanie ręce mi opadają ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 01:49 |