![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Za pomocą phpmailer wysyłam na pocztę wiadomości, wszytko ładnie z polskimi znakami lecz widnieją składnie znaczników html. Kod <tom@gmail.com >, Potwierdzenie zamówienia, <html> <head> <title>Potwierdzenie zamówienia</title> </head> <body> Oto skrót złożonego zamówienia:<br /> <br /> Data zamówienia: 19-04-2011 22:38 <br> Numer zamówienia: 17 <table width="50%" border="0"> .... Co mam dodać ? Czy to ma być dodane w kodzie mailowym czy ma użyć jakąś odrębną funkcje ? Z góry dziękuję Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
a jak wygląda kod, którym wysyłąsz tą wiadomość? Wzoruj się np. na tym: http://www.ustrem.org/en/articles/send-mai...g-phpmailer-en/ -> HTML content Pozdrawiam -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 5 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Skawina k. Krakowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy ustawić wiadomość jako HTML. Na przykład jeśli klasą maila jest $mail, to kod za to odpowiadający to $mail->IsHTML(true);
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oto skrypt który jest odpowiedzialny za wysyłanie maili:
Cytat Wystarczy ustawić wiadomość jako HTML. Na przykład jeśli klasą maila jest $mail, to kod za to odpowiadający to $mail->IsHTML(true); Dzieki $rangoo oto mnie właśnie chodziło ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:16 |