![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuję pracy zdalnej na cały etat, ale również jestem w stanie przyjąć prace na pół etatu, jak i rozliczenie od każdego projektu. Forma umowy jest zbytnio bez znaczenia, może to być umowa o dzieło, umowa zlecenie akurat pod tym względem jestem elastyczny. Odnośnie zarobków jakie chciałbym otrzymywać, udzielę więcej informacji na PW. Znajomość technologii: - PHP - MySQL - CSS - XHTML - jQuery Znajomość programów graficznych(cięcie) - Adobe Photoshop - Gimp Znajomość środowisk pracy: - Aptana Studio - Netbeans IDE - Notepad++ - PDT Eclipse Znajomość zagadnień: - Optymalizacja stron www pod wyszukiwarki internetowe (SEO) - Pozycjonowanie stron www w wyszukiwarce Google(SEO) Interesuje mnie praca w charakterze webmastera, frontend developera. Pracę mogę zacząć od zaraz, po ustaleniu wszystkich szczegółów umowy. Kontakt: - PW, gg:6293826 lub e-mail: pawel-cyrklaf(at)wp.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:36 |