![]() |
![]() |
-pizzas- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam serdecznie!
Nie mogę sobie poradzić, a chciałbym prosty skrypt, który losowałby z bazy takiej na przykład: kamila@wp.pl kowalski@wp.pl ziomek@onet.pl ... jeden mail, w bazie byłoby 300 maili, a skrypt losowo by wybierał jakiegoś maila i wyświetlał go ![]() Jestem w stanie zapłacić nawet za taki skrypcik ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat fajna byłaby możliwa opcja włączenia/wyłączenia losowania z zwracaniem i bez (żeby nie losował wylosowanych maili, a po wyłączeniu żeby losował z powtarzaniem) Fajnie by było jakbyś przetłumaczył ten fragment na polski. A przynajmniej na bardziej zrozumiały język niż obecny.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
-pizzas- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chodzi o dwa tryby, pierwszy gdy włączysz (TRYB ZE ZWRACANIEM) losuje dany mail i zwraca go do puli maili tak, że może być wylosowany po raz drugi. Tryb BEZ ZWRACANIA - Losuje maila, który nie może być już drugi raz wylosowany, przynajmniej do momentu wyłączenia tego TRYBU
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załóż konto bo omawiać warunków, ceny itp. to na forum nikt nie będzie tylko na priv.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:29 |