![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
chciałbym zarejestrować domenę bądź domeny dla firmy, która zajmuje się (oczywiście zmieniłem) produkcją platform do transportu gruszek. Domeny nie byłyby podawane ustnie - chciałbym skupić się tylko i wyłącznie na wyszukiwaniu w Google dla fraz platforma transportowa oraz platforma do transportu gruszek. No i mam takie zestawy: platformatransportowa.pl platforma-transportowa.pl platformytransportowe.pl platformy-transportowe.pl platformadotransportugruszek.pl platforma-do-transportu-gruszek.pl platformydotransportugruszek.pl platformy-do-transportu-gruszek.pl No i tutaj moje pytania: 1. Czy warto porywać się na dublowanie domen kupując te z myślnikiem/bez myślnika (które lepsze?). 2. Czy warto porywać się na dublowanie domen kupując te w liczbie pojedynczej i mnogiej (które lepsze?). Miesięczne wyszukiwania wg Google Adwords to: - ~250 dla platforma transportowa / platformy transportowe - ~70 dla platforma do transportu gruszek / platformy do transportu gruszek Oczywiście zapoznałem się z tym co znalazło mi Google, ale i tak nic nie wiem ![]() Pozdrawiam, pion |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 10:58 |