![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam bardzo proste pytanie, mianowicie jak zrobić takie okna/widgety jak w iGoogle. Moja strona będzie korzystać z jQuery więc można zrobić to w oparciu o to. Pozdrawiam rav |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedys szukalem czegos takiego, ale AJAX to dla mnie czarna magia narazie, wiec napisanie backendu pod toto...
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Witam
Pobawiłem się trochę tym moim znaleziskiem ale za chiny nie mogę dojść do tego jak zrobić aby te okna nie były równe, tzn. żeby jedno okno mogło zajmować miejsce kilku okien w szerokości i wysokości. Drugą sprawą jest fakt, że nie wiem jak zapisać położenie tych okienek po stronie serwera tak aby użytkownik tylko raz to ustawił kliknął np. "Zapisz konfigurację" i już... Przedstawiam też grafikę (wykonana na szybko w paint) jaki efekt chciałbym uzyskać Tak jest obecnie ![]() a taki efekt chciałbym uzyskać (oczywiście nie chodzi tu i rozłożenie elementów) ![]() Pozdrawiam Rav |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 01:29 |