![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie... chce do swojej strony dorobic cos takiego ze rekordy pobrane z bazy danych wyswietlane sa jeden pod drugim tak jak np najblizsze imprezy sportowe.
i Teraz znalazlem skrypt JS odliczania czasu
i teraz w moim pliku index.php w <head> dalem <script type="text/javascript" src="/lib/countdown.js" /> no i tam gdzie mam rekordy:
Wszystko dziala, rekordy z bazy danych sa wypisywane odpowiednio jeden pod drugim, jednak czas ktory powinien odliczac sie dla kazdego elementu odlicza sie tylko dla pierwszego. Moze ja cos robie niepoprawnie i ktos by mnie nakierowal co i jak powinienem zrobic zeby to dzialalo poprawnie ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dokumencie nie może być więcej niż jeden elementów o tym samym id. Twój skrypt po prostu znajduje pierwszy taki element o id content_main_countdown i dalej nawet nie próbuje szukać. powinieneś sobie zrobić coś w tym stylu:
-------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:30 |