![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposob zrobic by ten kod który wyswietla przed zalogowaniem formularz logowania nie blokoal calej strony w sesie strona konczy sie ladowac po napodkaniu tego skryptu, jak by go "odosonic" od reszty
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Piotrków Trybunalski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a po co ci ten exit(); ?
Spróbuj bez niego, nie wiem czy to coś zmieni bo nigdy nie miałem takiego problemu ale kto wie. PS. Wiesz, że session_start(); Musi być pierwszą rzeczą zdeklarowaną w pliku, prawda ? Ten post edytował PiterosWeb 15.04.2011, 21:19:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po usunieciu exsit();
zadziało jednak ten kod przed logowaniem wyswietla to co znajduje sie w pliku form.php a po zalogowaniu tekst ktory znajduje sie pod kodem caly kod wyglada tak
o usunieciu exit(); pojawia sie i to co w pliku form.php i t co znajduje sie po zalogowaniu mam nadzieje ze cos uda ci sie wymyslic ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 2 Dołączył: 29.04.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj jakiegoś systemu szablonów (jak to jest większa aplikacja), w takim przypadku możesz dokładnie decydować co jest wyświetlane w zależności od przypadku.
a jak nie chcesz szablonów, to podziel to w plikach .html (bo warstwę prezentacji od logiki należy rozdzielać) i includuj tylko to co Ci jest potrzebne. -------------------- C/C++ (ucze się...), PHP (ucze się...), SMARTY(ucze się...), PYTHON(ucze się...), C#(uczę się...), PERL(uczę się...), JavaScript(uczę się...), JAVA(będą mi kazali się uczyć...)... Ja się głównie uczę...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Piotrków Trybunalski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
a to jest plik tekstpozalogowaniu.php:
Powinno zadziałać a jak nie to pisz znowu ![]() |
|
|
![]()
|
|
działa jak nalezy, dzieki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie ma za co
![]() Skoro pomogłem to prosiłbym cię abyś się zrewanżował dając "Pomógł" ![]() |
|
|
![]()
|
|
mowisz masz
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:55 |