![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
[javascript] $("#category").change(function(){ if ($(this).val()==11 || $(this).val()==12 || $(this).val()==13 || $(this).val()==14) { $(".xx").slideDown("slow"); } else { $(".xx").slideUp("slow"); } }); [/javascrpt] Prawie działa bo .xx się pokazują/ukrywają ale nie tak jak powinny. Jak sama nazwa wskazuje ma to być "slide" a animacja wygląda jak zwykle show, hide. Co skopałem? EDIT: Aha, dobra wiem czemu. To dlatego, że klasa .xx była przypisana do <tr> ... Da się to jakoś inaczej obejśc, nie licząc pakowania <tr> do <diva>? Ten post edytował deha21 14.04.2011, 22:17:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie działa z tr, spróbuj daś slideUp/slideDown bez dodawania właściwości czyli samo slideUp();
jak nie pomoże to zaktualizuj swój framework jQuery do nowszej wersji -------------------- raz dwa trzy, raz dwa trzy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa ci? Niemożliwe. Pokaż jakiegoś linka i kod. Ja ostatecznie zostałem przy FadeIn i FadeOut ale gdyby Slide działał to chętnie bym z niego skorzytał.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:27 |