![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2011 Skąd: Kraków duma pokoleń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam dwie tabelki w bazie danych: akcesoria i rodzaj_akcesoriow.
Problem pojawia się przy wysyłaniu danych z formularza na serwer mysql. Błąd brzmi: Nie dodano rzeczy, błąd1: Unknown column 'ABC' in 'field list'-błąd oznaczyłem w kodzie żeby wiedzieć co źle i wychodzi na to że już pierwsza dana formularza nie przechodzi($w1). Zamysł był taki aby po wpisaniu danych w formularz wysłać jedną daną do akcesoria, a drugą do rodzaj_akcesoriow i w ten sposób będą mieć tę samą wartość (typid). Jeśli macie jakieś pomysły na inne rozwiązanie tego problemu lub znalezienie błędu to jestem otwarty ![]() tabele:
Ten post edytował -->baq<-- 14.04.2011, 20:48:04 -------------------- Poniechajmy szalonych, słuchajmy roztropnych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2011 Skąd: Kraków duma pokoleń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podziękował !
-------------------- Poniechajmy szalonych, słuchajmy roztropnych
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:13 |