![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopadl mnie pewien problem.
Otoz po probie otwarcia pliku Photoshopa (CS) wystapil blad: "Could not complete your request becouse an unexpected end-of-file was encountered" Wyglada mi to na blad podczas zapisywania wczesniej pliku. No i problem polega na tym, ze nie wiem jak go odzyskac. Byc moze jest jakis program poprawiajacy ten blad (dopisujacy odpowiednie elementy do pliku) :? Moze ktos sie juz z tym spotkal i mogl by mi pomoc ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ten plik miales utworzony za pomoca CS'a czy za pomoca PS 7.0??
Inna mozliwosc ze wystapil blad pliku to moze jakies uszkodzenie systemu plikow i masz ta koncowke w plikach odzyskanych przez scandiska? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzony i edytowany w CS.
Scandisk zapuszcze na wieczor ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm -- proponuje na przyszlosc robic backup grafiki.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Hehe robie backupy dlatego mam starsza wersje (starsza o jedno zapisanie).
Przez ok 3-4 h edytowalem pliczek, a po ponownym otwarciu wyskoczyl blad. Naszczescie nie nadpisalem backupu tym plikiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wynik pracy scandisk'a nic nie przyniósł?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie.
Ale juz tak tym sie nie martwie bo wzasadzie czesc rzeczy i tak mi sie nie podobala... no ale... Sprobuje wyedytowac jeszcze raz ten plik specjalnym edytorem do binarek bo czesc jego to XML, wiec moze tu cos jest nie tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:33 |