![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Liczę na wasze podpowiedzi zaawansowani php'owcy. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną i zostałem poinformowany żę będę podany testowi sprawdzającemu moją umiejętność planowania aplikacji.
Na co muszę zwrócić szczególną uwage? Programuje za pomocą wzroca MVC więc wiadomo kontroler, model, widok. Ten post edytował crazy191 11.04.2011, 11:06:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Zapewne chodzi o to, co robisz zanim zasiądziesz do pisania kodu. Chyba najlepiej wiesz co wówczas robisz - np. analizujesz wymagania, określasz ewentualne ograniczenia itd. Zapewne podczas tego testu, który będziesz przechodził będzie również sprawdzana umiejętność myślenia przyszłościowego. Często można wykonać dany element w sposób X mniejszym nakładem pracy, lub w sposób Y większym nakładem pracy. Drugie podejście zapewne zaowocuje w przyszłości jeśli dobrze przewidziałeś późniejszy rozwój aplikacji. To tak z grubsza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak znasz to świadomie wykorzystaj wzorce projektowe (tylko nie na siłę), może UML...
Bitches love UML : ) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 18:37 |