![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam gotowy strone www(php,html, mysql, js, ). Strona była robiona na zaliczenie semestru. Teraz potrzebuje zamienic wszystkie zapytania do bazy na procedury.
Czyli zamiast wysylac do bazy polecenie INSERT....., wywołuje procedure. Problem polega na tym ze nie udaje mi sie jej stworzyc. Narazie mam cos takiego. Prosze o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 13.03.2009 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam Toad dal MySQL - tam sie wygodnie pisze procedury łącznie z debugowaniem - program jest za free
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz jaki masz komunikat bledu
tak na pierwszy rzut oka to nie widze definicji delimitera http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/sto...s-defining.html If you use the mysql client program to define a stored program that contains the semicolon characters within its definition, a problem arises. By default, mysql itself recognizes semicolon as a statement delimiter, so you must redefine the delimiter temporarily to cause mysql to pass the entire stored program definition to the server. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 06:18 |