![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam taki kod:
który zwraca mi następujący wynik:
chciałbym zbudować w oparciu o te dane coś takiego (takie menu): - [id_kategori] - [nazwa_kategori] - [id_podkategori] - [nazwa_podkategori] - [id_podkategori] - [nazwa_podkategori] - [id_podpodkategori] - [nazwa_podpodkategori] - [id_podkategori] - [nazwa_podkategori] - [id_podpodkategori] - [nazwa_podpodkategori] - [id_podpodkategori] - [nazwa_podpodkategori] - [id_podpodkategori] - [nazwa_podpodkategori] - [id_kategori] - [nazwa_kategori] - [id_kategori] - [nazwa_kategori] .... .... Czyli chciałbym przefiltrować całą tablicę pod kontem duplikatów i potem zbudować menu na tej podstawie... Wie ktoś może jak to zrobić najlepiej? Z góry dziękuje za pomoc, northwest |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Filtrowanie pod wzgledem duplikatow
Wyswietlanie
Edit: cos moze byc zle bo dzisiaj wyjatkowo zle mi sie mysli, ale sposob jest dobry Ten post edytował lukaskolista 10.04.2011, 10:55:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a array_unique to już pies?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kurcze,nie działa to
![]() Mam takie coś:
i chciałbym taki efekt osiągnąć: Kategoria 1 -- Podkategoria 2 ----Podpodkategoria 3 -- Podkategoria 3 ----Podpodkategoria 3 Kategoria 2 -- Podkategoria 1 próbowałem różnie, ale zawsze wywala mi się na podpodkategoriach :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 12:09 |