![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem i nie wiem na jakim etapie muszę wprowadzić modyfikację i jaką modyfikację aby tekst
nie wyglądał tak Kiedy wyrzucam go z bazy do np newsa wiadomo co się dzieje (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nie dodawałem nic z htmlspecialchars stripslashes strip_tags itd wygląda to tylko tak
Jest to dodawanie newsa z poziomu PA więc nie ma sensu zabezpieczać formularza do którego i tak nikt nie ma dostępu poza adminem. Ale nie wiem jak zrobić aby nie były dodawane \ (text formatowany jest w Tiny) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy wczytywaniu danych do bazy czy przy pobieraniu do newsa ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ma znaczenia, stwórz nowy plik php, wpisz to, co podałem, umieść na serwie i pokaż wynik.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:55 |