![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Proszę by ktoś mi wyciągnął:
1. Panel rejestracji, logowania, zabezpieczonej strony otwierającej się po zalogowaniu. 2. Prywatnych wiadomości. 3. Skryptu sms. I by wszystko było ze sobą zgrane, czyli tak jak jest w grze tylko usunąć pozostałe rzeczy. Wiem że trochę nudzę ale proszę o pomoc w wolnej chwili. Podejrzewam że skrypty przyda się innym osobą z forum. Download: http://www.mediafire.com/?edm0cj43curd8o4 Ten post edytował Daiquiri 9.04.2011, 16:47:06
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba poczytać i się nauczyć, nikt nie odwali za cb roboty za free .
Od siebie dam "tylko dla zalogowanych : Skrypt nie wyciągnięty, tylko używany już przeze mnie : Kod <?php session_start(); if (!isset($_SESSION['NAZWASESJI'])) { header('Location: ./logowanie.php'); exit; } ?> PS. Ja już wolę chyba od nowa napisać o niż wyciągać, bo już miałem wiele przypadków z trudnością integracji . Ten post edytował kiepski96 9.04.2011, 15:03:55 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Aha, dziękuję za odpowiedz, rozumiem, gdy się nauczę dobrze php to spróbuję sam to zrobić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym polecał poczytać o tym i próbować, bo php nie wkujesz na pamięć jak Tadeusza
![]() Ja sam dziś skończyłem pw od admina i system punktów . Pozdrawiam i życzę sukcesów . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:52 |