![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 7 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam żadnego doświadczenia w operowaniu obrazkami w php bo zawsze robiłem to we flash ale teraz potrzebowałbym pomocy z waszej strony.
Chodzi o to, że mam mapę Opola w postaci tebeli HTML składającej się z kilku tysięcy gif'ów o takim samym rozmiarze (px). Takiej tabeli nie moge ani wydrukowac ani przenieść do programu graficznego. Dlatego chciałbym złączyć te wszystkie kawałki w jeden duży gif. W jaki sposób mógłbym się do tego zabrać? Dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przez takie coś to się serwer zawiesi jak nic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli wyswietla sie dobrze to najprosciej bedzie PrintScreen'em to potraktowac.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Postów: 0 Pomógł: Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PrintScrn - mapa ma szerokość 10 ekranów więc pozostaje chyba tylko zdobyć program , który potrafi zrzucać całą zawartość okna, nawet nie mieszczącą sie na akranie. Zna ktos taki program? Ale, że nie można tego zrobić w php ?! Przecież nie będę klikał tysiąca plików żeby je poskładać w photoshopie ....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 09:34 |