![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
mam problem mianowicie nie dzialaja mi na serwerwerze linuxowym .htaccess'y a na lokalnym (WebServ) dzialaja i nie wiem czym to jest spowodowane zekomo firma hostingowa twierdzi ze ma dozwolone .htaccess'y i nie wiem co z tym fantem zrobic ;/ Kod Options FollowSymLinks
RewriteEngine On RewriteRule index.html index.php [L] RewriteRule ^(.+),user\.html$ index.php?option=user&u=$1 [L] RewriteRule ^(.+),(.+),user\.html$ index.php?option=user&u=$1&weryfikacja=potwierdz&kod=$2 [L] RewriteRule ^(.+),(.+),blog\.html$ index.php?option=blog&a=$2&id=$1 [L] Ten post edytował michu9010 8.04.2011, 12:04:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 56 Dołączył: 3.06.2010 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
htaccess nie równa się mod_rewrite
Dowiedz się czy hosting obsługuje mod_rewrite i napisz czym objawia się brak działania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 23 Dołączył: 1.12.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
I powiedz co konkretnie nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dowiadywalem sie i mod_rewrite sa wlaczone
preblem jest tego typu ja swoje pliki mam w podkatalogu domeny a najlepiej sami zobaczcie czym to sie objawia plik jest dobrze napisany bez blednie ale nie interpertuje index.php w tym folderze ;/;/ www.pwgch.pl/michu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:06 |