![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
W pewnym formularzu zrobiłem taki myk, że jeśli zaznaczy się odpowiednie pole ( inpuit typu radio ) to wyświetla się za pomocą jQuery ( funkcja show() i hidden() ) odpowiednia treść. Domyślnie te pola są odznaczone. Wszystko działa, ale mam problem, bo gdyś wróci to dej podstrony zttym formularzem, to dane w formularzu ( wypełnione pola input itd ) zostają wypełniony tym co wcześniej wpisywaliśmy ewentualnie zaznaczaliśmy, ALE jQuery wyświetla mi informację, jakby pole wybortu które decyduje jaki div wyświetlić nie gyło wypełnione, a jest ? Ma ktoś jakiś pomysł ? Pozdrawiam i czekam na opodiwedź, Karol -------------------- ---
"kto pyta ten nie błądzi"... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Wrzuć kod...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jak kod, no ale dobrze, już piszę:
No i gdy kliknę TAK wyświetla się DIV o ID TAK1 a chowa NIE1 itd.. No ale gdy wyślę ten formularz i kliknę Wróć w przeglądarce, pole input jest jeszcze zaznaczone ( bo wysyłamy formularz zaznaczając jeden z inputów) no ale DIV sie nie wyswietla, trzeba jeszcze raz dokliknąć input by sie DIV wysłietlił, jak by się jquery nie odświeżało... ? -------------------- ---
"kto pyta ten nie błądzi"... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to że div jest nie widoczny to dlatego że przycisk wstecz nie daje żadnego "komunikatu" do jquery o tym że został naciśnięty.
A ty cofasz się po prostu w historii stron dlatego masz zaznaczony input ale nie odpalasz jquery odpowiedzialnego za pokazywanie diva. Znalazłem taki artykuł dotyczący wstacz'a myślę że dało by się to u Ciebie zastosować. Tylko po co? ![]() Jeśli już to po wysłaniu formularza podziękowania lub coś w tym stylu i redirect spowrotem do formularza. wtedy użytkownik będzie w tym samym miejscu co po wstecz. Z tym że będzie musiał znowu wypełnić formularz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:30 |