![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za mała różnica między tekstem, a tłem, wszystko się zlewa, niewyraźnie się czyta. Jak dla mnie nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szablon bardzo schludny. Widać że poświęciłeś trochę czasu na jego wykonanie.
Do zmiany:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Szablon do tematyki według mnie, nie pasuje w ogóle.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Pozwolę sobie standardowo w liście:
[-] Klimat. Jak już wspomniał cojack, tematyka a Twój szablon to dwie zupełnie inne bajki. Kilka kleksów i bąbelki niezbyt kojarzą mi się z DJ/Zespołem na wesele. [-] Brak koloru przełamującego, nic nie przyciąga wzroku. [-] Sposób prezentacji treści. [+] Zawsze doceniam działanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wejściu, pierwsze skojarzenie: znów jakiś pamiętnik, albo wierszyki sobie ktoś publikuje. Tematyka nie taka chyba
![]() No i brak ostrości, kontrastu. Nic nie widać, ciężko się doczytać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to mdło - może to przez tekst mało odróżniający się od koloru strony.
Szablon skromniutki, malutki, monotonny ale poprawny jak dla mnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:57 |