![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otóż mam mały problem... Od 2 dni piszę skrypt dla zaprzyjaźnionej serwerowni... Ma być to skrypt "sklepu". Aktualnie skrypt "stoi" na kodzie z formularza kontaktowego... Ale nie w tym rzecz... Prosiłbym o pomoc z dopisaniem do tego kodu kalkulatora, chodzi mi o to że np. jak wybieramy jakąś opcje to obok pokazuje się kwota, jeśli zaznaczymy coś jeszcze to kwota zmieni się (coś takiego ja cenniki hostingów np. niceshoot). Najlepiej można by było gdyby była możliwość dodania pod kwotą nr1, kwote nr 2 (oczywiście z inną wartością)... Mniej więcej wiecie o co mi chodzi... Trochę niejasno wytłumaczyłem ![]() Proszę o pomoc. Niżej daje kod, kod jest odzyskany z oryginału dlatego niektóre pola są po angielsku i niewypełnione... Wiem że to trochę nie tak jak powinno być ale dopiero się uczę ![]() Z góry dziękuje za odp.
Chodzi mi tutaj dokładniej o to aby po zaznaczeniu któregoś z tych opcji pojawiała się obok tego kwota
Ten post edytował miras1309 6.04.2011, 21:07:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę Cię zniechęcać ale muszę rozczarować. Tutaj nikt nie zrobi za Ciebie gotowca, nikt nie będzie zagłębiał się w 200 linijek kodu jaki podałeś i odwalał roboty za Ciebie. Na tym forum zadajesz pytanie, podajesz fragmencik kodu z którym masz problem, prosisz o wytłumaczenie czegoś itd. Nikomu nawet nie będzie się chciało próbować ogarnąć, zrozumieć co tam stworzyłeś czy skądś ściągnąłeś. Pisz, twórz, koduj sam a w miarę postępu jak pojawią się trudności to opisuj konkretny problem, a nie "mam taki kod, doróbcie mi do tego to i to".
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę mnie rozczarowałeś ale wiedziałem że tak będzie...
Ogólnie chodzi mi o to żeby mnie nakierować na takie coś, lub wstawić do tego odpowiedni dopisek/linijkę kodu. Nie liczyłem na gotowca, ponieważ nie lubię zbytnio polegać na czyjeś pracy. ale nie daję sobie z tym rady. Jestem początkującym w php, chociaż trochę potrafię ![]() Niżej kod do którego bym to właśnie potrzebował
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
java script: onchange
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w head:
gdzieś tam w body: |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje
![]() Leci POMÓGŁ A była by możliwość dodania dwóch value ? Chodzi mi o to żeby wyświetlało się: Kwota SMS Kwota PRZELEW Jest taka możliwość ? |
|
|
![]()
|
|
no pewnie, wystarczy odpowiednio przerobić skrypt. a jako że nie chce mi się i to nie jest odpowiedni dział, podaj cenę za napisanie.
|
|
|
![]()
|
|
Dobrze, poszperam trochę w internecie może mi sie uda
![]() Jeśli nie dam sobie rady to napisze do Ciebie na PW. A ile kosztowało by napisanie takiego skryptu ? //Sorki za offtop |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:47 |