![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pisze tutaj bo szukałem dużo i w sumie i tak nie znalazlem tego co chciałem, a poza tym oprocz skryptu chce też troche wytlumaczenia o co w nim chodzi.
Zrobiłem formularz ktory dodaje tekst i autora do MySQL. Baza wyglada tak: Kod id tekst autor 1 tekst1 autor1 2 tekst2 autor2 3 tekst3 autor3 Teraz zalezy mi na wyswietleniu wszystkich rekordów i nie umiem tego ni jak zrobic... Jestem dopiero początkujący i przeczytałem na razie jedną książke o php, takze operatory kojarze, ale jak to jakis dluzszy skrypt to prosiłbym z gory o wytlumaczenie. Pomoże mi ktos? Jak mam to zrobic, zeby wyswietlało: Kod tekst1 - autor1<br> tekst2 - autor2<br>.... Az do skonczenia rekordów w bazie. Zrobiłem pobieranie liczby najwiekszego rekordu i domyslam sie ze bd cos z
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znałem tej funkcji, ale nie musisz tłumaczyc
![]() Dzieki wielkie ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 15:32 |