![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam problem, ponieważ w wyniku działania skryptu otrzymuję puste pola w bazie danych. Oto kod pliku form.php: A to z kolei plik polacz.php:
W formularzu kolejne typy to text,text,text,date,int(11). Dane wpisuję zgodnie z typami danych. Mimo wszystko pozostają one puste. W "Data" pojawia się 0000-00-00, a w "Miasto" pokazuje się 0. Proszę o pomoc.
Powód edycji: [Ociu]: poprawiłem bbCode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 35 Dołączył: 25.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób:
I wyświetl błąd: btw, czemy miasto masz ustawione na INT(11) ? Nie wiem w jakim formacie wysyłasz datę urodzenia do bazy, ale spróbuj zmienić pole data_ur na np też text. Wtedy zobacz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem w jakim formacie wysyłasz datę urodzenia do bazy, ale spróbuj zmienić pole data_ur na np też text. Wtedy zobacz Jeżeli tak się czepiać typów to raczej typ: date -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:31 |