![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam w skrócie taki skrypcik:
[php:1:3cbc4342de]<?php Header('Content-Type: application/rtf'); Header('Content-Disposition: attachment; filename=formularz.rtf'); (...) echo $rtf; ?>[/php:1:3cbc4342de] i chciałbym po wysłaniu RTFa przekierować usera na stronę z opisem co ma z nim zrobić - jest to możliwe? odświeżanie strony przez meta odpada ![]() -------------------- Krzysztof Wójcik
Zend Certified Engineer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troszke nie rozumiem o co ci chodzi... ale sprobuje - moze:
[php:1:7ef91fb540]<?php header('Location: plik.php'); ?>[/php:1:7ef91fb540] :?: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, ale ja już wysłałem inne nagłówki - próbowałem tego sposobu i właśnie nie działa
![]() -------------------- Krzysztof Wójcik
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha.. juz zlapalem - chodzi oto, aby po sciagnieciu pliku pojawilo sie okno z opisem... czegos takigo nie widzialem
![]() Ale skoro naglowki sa wczesniej wyslane, html odpada to raczej watpie... Mysle, ze najlepiej przed sciaganiem otworzyc okno z opisem, a drugie z plikiem. |
|
|
![]()
|
|
Wychodzi na to, że będę pionierem
![]() Jest jeszcze jeden sposób - dać opis na stronie, która będzie kierowała do generowania tego RTFa - ale to mi również nie za bardzo odpowiada :/ -------------------- Krzysztof Wójcik
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 1 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: z ławki przed blokiem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na www.linkinpark.pl po dodaniu komentarza w nowosciach jest costakiego zrobione w JS, przekierowanie jak nie ma ktos JS to tworzy sie linki, i pisze ze w przypadku braku przekieorwania kliknij na link.
![]() moze byc? if tak daj znac sciagne kod z serwka |
|
|
![]()
|
|
Sposób dobry - znam go, mnie jednak nie zaposkaja
![]() ![]() -------------------- Krzysztof Wójcik
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 18:08 |