![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Główkuję, czytam manuala, szukam gotowych rozwiązań i nie mogę sobie poradzić. Problem polega na tym, że chciałbym zliczać wszystkie nowe rekordy w bazie użytkownika, które były dodane po konkretnej dacie. To z czym mam problem to w SELECT zamienić datę z bazy od razu na TIME i niestety w Manualu TIME AND DATe nie mogę tego znaleźć, więc kombinuję na różne sposoby. I próbuję coś takiego : Kod $mytime=strtotime('2011-03-15 15:32:71'); mysql_query("SELECT date FROM message WHERE $mytime < DATE_ADD(date, INTERVAL 1 SECOND) AND myid='$id'"); Niestety wyciąga mi to wszystkie rekordy dla danego użytkownika a to nie o to chodzi. Chcę wyciągnąć wszystko dodane po dacie $mytime. Możecie mnie nakierować jakoś? Czy da się zrobić coś w stylu: Kod $mytime=strtotime('2011-03-15 15:32:71');
mysql_query("SELECT date FROM message WHERE $mytime < strtotime(date) AND myid='$id'"); Ten post edytował Poker 2.04.2011, 13:27:53 -------------------- :) na miliony przyjdzie czas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:12 |