![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jak działa "top facebook shared" na kwejk.pl? Te liczby to jakoś skrypt facebooka pokazuje, to wiem, ale żeby wyświetlić 10 najczęściej udostępnianych to nie wiem jak zrobić. Można jakoś z bazy facebooka pobierać? Czy to jest jakoś na jquery zrobione, że dodaje w bazie też po kliknięciu, a potem normalne zapytanie do swojej bazy "SELECT ... ORDER BY"? Znam tylko php więc ciężko mi to ze źródła wywnioskować.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dobrze wiem, to webmasterzy mają takie dane w swoich panelach na Fb
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dobrze wiem, to webmasterzy mają takie dane w swoich panelach na Fb Nie chodzi mi o likebox, tylko o to że te obrazki się sortują od najczęściej share'owanych do tych najrzadziej. Nie trzeba mieć żadnego konta a ni nic na facebooku, żeby takie coś zrobić. Ten post edytował klusekman 31.03.2011, 17:32:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:35 |