![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 11.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam skrypt
niestety jak wrzucę go w <head>...</head> to wyświetla mi się pusta strona. Jest to smarty i dane wrzucam do pliku o rozszerzeniu .tpl Nie chodzi o to by wrzucić skrypt:
Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Mam nadzieje, że temat założony w poprawnym dziale, jeżeli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie. Ten post edytował thek 30.03.2011, 12:03:48
Powód edycji: [thek]: Dodałem tag i przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Dział mniej więcej trudny do określenia, bo chodzi o JS, ale w systemie szablonów i to tam bym go jednak umieścił. Najpewniej Smarty chce go przetworzyć. Dlatego cały kod jQuery wrzuć pomiędzy znaczniki {literal}{/literal} a Smarty go oleje i pójdzie dalej bez tykania wstawki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 11.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz wszystko ładnie chodzi. Dzięki za pomoc o to mi chodziło. Poza tym dzięki za przeniesienie.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:23 |