![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie czy jest jakiś prosty sposób, żeby w CSSie (a może w JS/jQuery) odbić tekst w określonym elemencie?
Np. mam div'a, w którym mam zawartość np: a chciałbym otrzymać: Jest jakiś prosty sposób na to? -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zamiast kombinować ze skryptem posłuż się CSS
![]() ![]()
Da w wyniku jakis@mail.pl dla usera, ale źródło i kopiowanie beda go widziały jako odwrócony. Prosty sposób na spamboty spisujące na pałę gdy widzą @ ![]() ![]() PS: minusem jest ewentualny problem dla osób niedowidzących. One także mogą go odwróconego odczytać...
Powód edycji: [thek]: Mała uwaga...
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sposób thek'a działa wyśmienicie..
mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie mam wygenerowane sporo <div>, które mają różne identyfikatory, mają oczywiście wspólny element, np. <div id="nazwa_xxx">zawartosc</div> xxx = to wartości liczbowe w jaki sposób w jQuery odwołać się do tych wszystkich elementów? zastosować jakieś wyrażenie regularne? a to sobie sam odpowiem ![]()
Ten post edytował chomiczek 30.03.2011, 09:06:18 -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:09 |